Zorggroep Reinalda als werkgever

Zorggroep Reinalda

Zorggroep Reinalda

De Zorggroep Reinalda is een lokale, Haarlemse zorgorganisatie die al 58 jaar haar wortels heeft in Haarlem. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot (gespecialiseerde) verpleging. Van behandeling tot revalidatie. En van dagbesteding tot de organisatie van vele activiteiten. Zowel thuis als in een van onze woonlocaties. Wij regelen het met en voor onze cliënten. 

Dagelijks ervaren we de mooie kanten van ons vak. Het maakt ons iedere keer weer trots om te zien hoe medewerkers zich met liefde, deskundigheid en aandacht inzetten voor onze cliënten en hun omgeving. Door persoonlijke, op maat gesneden zorg- en dienstverlening en het denken in mogelijkheden. Samen met vrijwilligers vormen ze het hart van onze organisatie.

Werken bij Zorggroep Reinalda
Dat betekent dat je je niet van de wijs laat brengen, durft verantwoording te nemen en het fijn vindt om zelfstandig te handelen binnen een team. Onze cliënten voelen zich bij jou veilig en op hun gemak. Herken je jezelf? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een interessante werkomgeving die nooit zal vervelen. Een prettig werkklimaat, flexibel werken, studie naast je baan, hele fijne collega’s en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Door blijven leren en stagelopen
Wij zijn aangesloten als erkend leerbedrijf bij een groot aantal opleidingen. Ook zijn wij aangesloten bij Calibris. Daarnaast kunnen stagiaires en leerlingen bij ons terecht voor diverse opleidingen en stages. En we bieden   ook maatschappelijke stages aan voor leerlingen aan het voortgezet onderwijs.

Nieuwe vacatures van Zorggroep Reinalda

Zorggroep Reinalda heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Verpleegkundigenbanen.nl.

Impressie Zorggroep Reinalda