Ziekenhuis St. Jansdal als werkgever

Ziekenhuis St. Jansdal

Je zorgt voor elkaar
Ziekenhuis St Jansdal is geopend in 1987 en ontstaan uit een fusie van drie regionale ziekenhuizen. Het St Jansdal is een middelgroot christelijk ziekenhuis in Harderwijk met ongeveer 1850 medewerkers, 350 vrijwilligers en 120 specialisten. Het ziekenhuis zet zich in om optimale en professionele zorg te bieden aan de inwoners van de Noordwest Veluwe en een deel van Flevoland. Het St Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. De kernwaarden worden samengevat in het motto: "Je zorgt voor elkaar".

De slogan ‘Je zorgt voor elkaar’ klinkt heel nonchalant, heel simpel. Zorgen voor elkaar dat doe je toch gewoon? Dit motto zegt tegelijkertijd heel veel. Het haakt in op de onderlinge betrokkenheid in ons verzorgingsgebied. Als regionaal ziekenhuis is St Jansdal heel betrokken met de leefwereld in de regio. Veel van onze medewerkers wonen in de omgeving en vormen vaak samen met patiënten een gemeenschap. En dan is het toch vanzelfsprekend dat je voor elkaar zorgt? Een goed verstaander hoort in deze slogan ook de opdracht tot naastenliefde doorklinken.

De slogan laat duidelijk zien waar het St Jansdal voor staat: een kwalitatief goed ziekenhuis waar mensen werken die verstand van zaken hebben en die werken vanuit een grote betrokkenheid bij de mensen om hen heen.

De missie van St Jansdal is: ‘Met liefde en compassie de beste zorg verlenen in een helende omgeving’ of heel eenvoudig en gewoon gezegd: "Je zorgt voor elkaar".

Nieuwe vacatures van Ziekenhuis St. Jansdal

Ziekenhuis St. Jansdal heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Verpleegkundigenbanen.nl.

Impressie Ziekenhuis St. Jansdal

Contactgegevens Ziekenhuis St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal

Wethouder Jansenlaan 90
3844 DG HARDERWIJK
Tel. 0341 463 911

Route Ziekenhuis St. Jansdal

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.