Vivium Zorggroep als werkgever

Vivium Zorggroep
Over Vivium
 
Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek, Amsterdam-Zuid en Amsterdam Nieuw-West. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook nemen we partners en familie zorg uit handen.
 
Wij geloven in uw kracht. U weet zelf het beste wat u nodig heeft. Wij luisteren en zorgen voor een passende oplossing. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalideren, goede zorg een passende woonsituatie of een plezierig leven. Wij helpen u graag verder.
 
U inspireert ons
Als oudere floreert u in uw eigen, vertrouwde omgeving. U blijft actief, bent langer vitaal en wordt gezonder ouder. Dit inspireert ons om u te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Met de beste zorg die er is. Hoe we dat bereiken?
  • Uw wensen staan voorop. Wij bieden u een passende, persoonlijke oplossing.
  • U kiest zelf uit ons brede assortiment. U beslist wat u wilt en nodig heeft.
  • Zorg krijgt u dichtbij, via kleine teams in uw eigen wijk.
  • U krijgt nóg betere zorg doordat we ook samenwerken met anderen, binnen en buiten uw wijk.
  • Gaat thuis wonen niet meer? Dan heeft u bij ons een veilige, nieuwe woonomgeving.
  • U krijgt goede en betaalbare dienstverlening.
U geeft aan wat u wilt
Onze medewerkers zijn echte vakmensen: betrokken, vaardig en aardig. Ze krijgen de ruimte om het werk naar eigen inzicht te regelen. Samen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt blijven leiden. Met uw inzet en uw sociale netwerk. Dit betekent dat we goed naar u luisteren. Wat wilt u? Wat heeft u nodig?

Nieuwe vacatures van Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Verpleegkundigenbanen.nl.