Swinhove Groep als werkgever

Swinhove Groep

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met ongeveer vijfhonderd medewerkers en bijna zeshonderd vrijwilligers. Wij bieden een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en behandelingen van o.a. fysio- en ergotherapeuten.

 
Dagelijks verzorgt de Swinhove Groep ruim vierhonderd cliënten, die op één van onze vijf eigen locaties wonen. Daarnaast bieden wij professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht, die zelfstandig wonen. Ook kunnen mensen met een zorgvraag terecht op onze dagbehandeling.
 
Gezelligheid
Naast plezierige woonruimte en goede zorg vindt u bij De Swinhove Groep ook veel gezelligheid en vertier. Iedere dag staan de medewerkers van de vier brasserieën voor u klaar om u van een lekker kopje koffie of een smakelijke maaltijd te voorzien. En de collega’s van het Activiteitenteam zorgt ervoor dat er iedere dag wel iets leuks of gezelligs is te doen. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor de bewoners van de wijken, waar onze locaties zijn gevestigd. Kom gerust eens vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, u bent van harte welkom!

 

Nieuwe vacatures van Swinhove Groep

Swinhove Groep heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Verpleegkundigenbanen.nl.

Impressie Swinhove Groep

Contactgegevens Swinhove Groep

Swinhove Groep

Plantageweg 3
3333 GZ Zwijndrecht
Tel. 078-6255500

Route Swinhove Groep

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.