Flevoziekenhuis als werkgever

Flevoziekenhuis

Kwaliteit van de zorg
De kwaliteit van de zorg van onze patiënten is een absolute prioriteit, afgestemd op hun verwachtingen en behoeften. Alle artsen en medewerkers hebben kwaliteit – en veiligheid – hoog in het vaandel staan. Op allerlei terreinen wordt de kwaliteit van de zorg verbeterd en geborgd. Zo wordt gewerkt vanuit een kwaliteitssysteem en voert het Flevoziekenhuis het Planetree-label.

Patiënten bepalen onze ‘kwaliteit’
Patiënten willen - en moeten - erop kunnen vertrouwen dat de zorg die zij krijgen van goede kwaliteit is. ‘Kwaliteit’ is afhankelijk van wat onze patiënten ervan verwachten. Om een goed en actueel beeld van deze verwachting te krijgen, meten we regelmatig de ervaringen en meningen van onze patiënten, onder andere via: klachten/claims/complimenten, patiënttevredenheidsonderzoeken, ontslaggesprekken en reacties via ons gastenboek, Facebook of Twitter.

Flexburo Flevoziekenhuis
In het ziekenhuis wordt er regelmatig een beroep gedaan op flexibel personeel. Het flexburo verzorgt grotendeels deze inzet. De flexpool bestaat uit ongeveer 150 mensen. Een beperkt aantal heeft een vasturen-contract, de meesten hebben een oproepovereenkomst. De flexmedewerkers zijn inzetbaar voor bijna alle functies in het ziekenhuis. Van medisch technicus tot verpleegkundige, van doktersassistente tot schoonmaker of medewerkers receptie en bewaking. Samen vormen zij “de flexpool”.

Nieuwe vacatures van Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Verpleegkundigenbanen.nl.

Impressie Flevoziekenhuis

Contactgegevens Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis

Hospitaalweg 1
1315 RA Almere
Tel. 036 - 868 88 88

Route Flevoziekenhuis

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.