0

Werken bij GGD IJsselland

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen gezond kunnen opgroeien? Misschien is deze vacature dan iets voor jou!

Jeugdverpleegkundige 0-18

Locatie Kampen - 24 uur/week

Locatie Dalfsen - 24 uur/week

 

(op korte termijn ontstaan er ook mogelijkheden voor jeugdverpleegkundigen voor 24-36 uur op andere locaties van GGD IJsselland)

 

 

Wij vinden dat alle kinderen het recht hebben om gezond en veilig op te groeien tot evenwichtige volwassenen. Daarom zijn wij van geboorte tot volwassenheid dichtbij. Onze afdeling Jeugdgezondheidszorg staat naast kinderen en hun ouders in de leeftijdsfase van 0 tot 18 jaar. Dit doen we met enthousiaste professionals vanuit onze sociaal-medische expertise in 11 gemeenten in de regio IJsselland. De vacatures zijn in het werkgebied Kampen (24 uur/week) en Dalfsen (20 uur/week, overige 4 uur wordt nog nader ingevuld, mogelijk in een ander gebied).

 

Meer weten over de organisatie? Kijk op onze website www.ggdijsselland.nl.

 

We bieden je een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is: voor jou dé kans om je loopbaan te verrijken. Jeugdgezondheidszorg is één van de preventieve taken van GGD IJsselland.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die relevante werkervaring heeft in de jeugdgezondheidszorg en een sterke motivatie heeft om met kinderen te werken. Daarbij wil je samen met je collega’s kinderen en hun ouders ondersteunen bij het gezond opgroeien. Je hebt een belangrijke rol bij het monitoren van groei en ontwikkeling van kinderen maar ook in het onderhouden van contacten met ketenpartners en (voor)scholen. Je staat stevig in je schoenen, je bent een teamworker en tegelijk kun je ook prima zelfstandig werken. Je bent initiatiefrijk, je hebt goede communicatieve vaardigheden waardoor het je ook makkelijk afgaat om contacten te leggen in je netwerk. Je hebt een onderzoekende houding en je vindt het een uitdaging samen met ouders, leraren en collega’s van partnerorganisaties mee te denken over lichte opvoedingsvragen. Hierin ben je een gelijkwaardige gesprekspartner. Daarnaast voer je met je collega’s het rijksvaccinatieprogramma uit. Op het primair en/of voortgezet onderwijs doe je onderzoeken op indicatie. Je beschikt over een diploma HBO-V. Om je werk te kunnen doen, heb je een geldig rijbewijs B nodig. Beschikbaarheid over een auto is een vereiste.

 

Wat bieden wij?

Voor interne kandidaten: Je inzet is voor onbepaalde tijd.

Voor externe kandidaten: Je inzet is in eerste instantie tijdelijk, voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. We gaan graag met je in gesprek over de constructie van inzet. Dat kan ook via een door ons geselecteerd bureau.

 

Het salaris baseren we op je opleiding en ervaring en is minimaal € 2.484,- en maximaal € 3.591,- bruto per maand (schaal 8) bij een dienstverband van 36 uur.

 

Is je interesse gewekt?

Dan nodigen we je uit om te reageren via sollicitatie@ggdijsselland.nl. Graag in de mail duidelijk aangeven of je reageert op de vacature in Kampen of in Dalfsen.

De sluitingsdatum voor de vacature in Kampen is 16 juni 2021. Gesprekken worden gehouden op 24 juni 2021.

De sluitingsdatum voor de vacature in Dalfsen is 5 juli 2021. Gesprekken worden gehouden op 14 of 22 juli 2021 in de middag.

 

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met:

Vacature Kampen, Mariska Hörmann, Teammanager Kampen, tel: 06-83591857

Vacature Dalfsen, Nicole Oolman, Teammanager Dalfsen, tel: 06-23246977

We kijken uit naar je reactie en motivatie.

 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijkertijd opengesteld, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid de voorkeur hebben.

Wij werven graag zelf onze kandidaten en daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

 

Lees meer

Onze actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van GGD IJsselland per e-mail